lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Хороскоп за днес! Рак-този ден ще го помните дълго, Овен-облечете се елегантно, Скорпион- прочетете това

lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

Телец

Днес на Вашия обичан човек ще му е мъчно да разбере, какво имате поради, даже и Вашите пояснения да са напълно ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на напълно разнообразни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.
 

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците, както и с тези, които са представители на закона и на властта.
 

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия. 
 

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Скорпион

Днес на Вашия обичан човек доста ще се желае някаква яснота в връзките ви.Звездите Ви поучават да му я дадете, въпреки и в не огромни количества, тъй като другояче след това ще Ви бъде мъчно да го задържите: той ще отиде да търси яснота на друго място...
 

Стрелец

Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.
 

Козирог

Колкото и обилни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви обиден – най-малко до времето, до момента в който се съсредоточавате на претекстовете за своите действия. Практикувайте своята витална философия всяка минута. Оставайте си поредни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да реализират личните си фантазии чрез Вашите ръце. Бъдете извънредно внимателни и не оповествайте своята тактика пред тълпата прибързано, тъй като другояче ще дадете на другите хора опция да лимитират Вашата независимост, а това е напълно недопустимо.
 

Водолей

Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.
 

Риби

Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР